WAT ER OOK VERSTOPT, ANDRE'S RIOOLSERVICE LOST HET WEL OP.

Camera Inspectie

Camera inspectie

André’s ontstoppingsbedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in het rioolwerk. Bij het traceren van diverse rioolproblemen maken wij gebruik van de modernste hulpmiddelen. Zoals met behulp van een camerasysteem.

Met een mobiel camerasysteem zijn wij in staat om uw riool van binnen te bekijken om zo een goed beeld te krijgen in welke staat uw riool zich bevind. De inspectie kunnen wij ook voor u op een DVD vastleggen. Buizen met een diameter van 80 tot en met 300mm kunnen zo heel grondig geïnspecteerd worden. Door het gebruik van een camera zorgen wij ervoor dat wij de oorzaak van het probleem met uw riool kunnen vaststellen en repareren. Tevens kunnen wij zien of het riool verzakt is en of er obstakels in de buis zitten.

Met het camerasysteem kunnen wij efficiënt te werk gaan. Nadat er een inspectie met de camera is gedaan brengen wij een advies aan u uit en indien gewenst een offerte voor het vakkundig verhelpen van het probleem. Om voor u een goed resultaat van de camera inspectie te krijgen is het vaak nodig om het rioolsysteem goed te reinigen met behulp van de hogedruk machine.

Camerainspectie

Camerainspectie

Camerainspectie

BEL ONS