WAT ER OOK VERSTOPT, ANDRE'S RIOOLSERVICE LOST HET WEL OP.

Loodgieter Callantsoog

Andre’s Rioolservice

Wij zijn Andre’s Rioolservice, actief als loodgieter in o.a. Callantsoog. U kunt bij ons terecht met al uw riolering gerelateerde problemen. Als uw afvoer verstopt zit komen we dat graag verhelpen. Soms is uw riool verstopt. Wij nemen dan alle gereedschappen die nodig zijn en gaan uw riool ontstoppen. Als het beste ontstoppingsbedrijf in de regio Callantsoog sturen wij altijd een geschikte vakman naar u toe.

Zorgeloos uw riool ontstoppen

In de 24 jaar dat wij actief zijn als ontstoppingsbedrijf hebben wij onszelf constant de vraag gesteld: hoe kunnen wij een klus zorgeloos laten verlopen voor de klant?
Het antwoord hierop vertaalt zich in de volgende krachten waarmee wij de favoriete loodgieter van Callantsoog willen zijn:

  • Inzetten van de nieuwste technieken in de loodgieterij
  • Snelle service, 24/7 beschikbaarheid
  • Specialistische training van loodgieters
  • Betaalbaar blijven
  • Nooit, ‘nee’ verkopen

Callantsoog

Door vakbekwame mensen in te zetten wanneer uw afvoer verstopt zit of erger, uw riool verstopt is, lossen we uw probleem efficiënt en daarmee snel op. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken maken we het proces van meten, oplossen en afronden nog sneller. Door de handelingssnelheid blijft het aantal uren per opdracht laag en daarmee blijft onze service betaalbaar. Wij zijn de meest efficiënte specialist in Callantsoog en omstreken.

Service die een stapje verder gaat

Wij worden gelukkig van tevreden klanten, handelingssnelheid is hierin niet de enige factor die van belang is. We tillen onze service daarom graag naar een hoger niveau. Vaak horen we van klanten dat een andere loodgieter een klus niet wilde aannemen, dit begrijpen wij niet. Wij nemen als ontstoppingsbedrijf iedere klus aan en komen met plezier naar Callantsoog om u te helpen. Daar bovenop hebben we ervoor gekozen om 24/7 beschikbaar te zijn voor klanten. Soms is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt en moet dit, vanwege eventuele schade die wordt aangebracht aan uw huis, snel worden opgelost. Wanneer u ons inschakelt sturen wij direct een vakman naar Callantsoog. Ook wanneer het nodig is dat we midden in de nacht uw riool ontstoppen rijden wij naar Callantsoog.

Riool verstopt in Callantsoog?

Als uw afvoer verstopt is en u kunt het zelf niet oplossen dan kunt u ons bellen. Wij zijn Andre’s Rioolservice en wij zijn er voor al uw riolering gerelateerde zaken. Van een riool ontstoppen tot een volledige renovatie. Wij zijn uw specialist met 24 jaar ervaring. Meer weten? Tel. 0223-625966 of 06-21435497. U kunt ook een email sturen naar info@rioolservicedenhelder.nl. Is er haast bij? Bel ons dan op ons mobiele nummer, dan stappen wij meteen in de auto naar Callantsoog.

BEL ONS